Anak tak nak makan

Salam mummy. Ada tak mummy2 kat dalam nii ank 9 bulan xnak makan. Baby saya sejak 8bulan sampai skrg masuk 9 bulan xnak makan. Sebelum ni ok je makan. Sekarang suap makan 2,3 sudu elok lagi pastu dia kemam sampai ke sudah nasi tu. Hari ni try bagi taufufa lembut dgn puree kurma. Elok je dia makan tp bila part nasi dia kemam. Mummy da buntu nk buat cmne. Takkan hari2 nak makan taufufa je. Mana nak dapat khasiatnye. 9 bulan berat 6.8kg je. Tolong mummy2 kat dlm nii kalau ada yg tgh alami masalah ni jgk. Xawal sgt ke fasa baby xnak makan.

5 Balas

Sama, anak dari 8 bulan reject makan sampai skang 9 bulan. Last checkup berat 6.6kg je🫠

1y ago

Aah, sama laaa. Start dia masuk 8bulan krg mkn padahal sebelum tu suka makan. Berat pon 6.8kg je 9 bulan