Suntikan vaksin phemuacocal

Salam mummies smua . Siapa yg pernah beri anak suntikan vaksin phemuacocal? Normal ke kalau tempat kat kena suntik tu jadi merah dang bengkak? Ni 1st time anak kena suntik so xtau . Tq mummies😘

1 Balas

ank sy pnh ambil suntikan tersebut sbb dia lahir prem sblm ni. em..dia bengkak ketara timbul atau mcmne?? jika ketara timbul better puan pergi ke klnik dan try mntk doc chck..mcm ank sy cucuk xbengkak..cuma bila dia nk bergerak dia sakit tu shj..mg dpmudahkan segalanya..aamiin