Keluar lendir eggwhite tapi PJJ

Salam mummies. Saya baru lepas early miscarriage 25/10/22. Semalam keluar lendir eggwhite. Tempoh maksima untuk bd berapa lama ye? Malam ni baru balik Melaka jumpa suami. Helppppp

1 Balas

24jam selepas ovulation day. kalau semlm keluar white egg, dlm masa 24jam dri tu. tapii sbb bru miscarriage elok tgu dlu utk next pregnancy, bagi rahim kuat balik atleast 3 to 6m. sbb boleh lead to 2nd miscarriage. emotion lost for 2nd bby lagi teruk dri 1st bby dlm jangka masa terdekat.