sperm atau eggwhite?

hai mom.. sy ada kemusykilan.. kalau harini sy besama suami pada waktu opk positif dan keesokkan wktu nak buang air kecil keluar lendir mcm putih telur tapi banyak tu tanda subur atau sperm kluar balik yer?? adakah sperm yg keluar semula tu akan jadi mcm lendir eggewhite tu ye? sy konfiuss.. maaf bertanya sebab sy baru berkahwin.. #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Tu lebihan air mani tu sis. Dont worry. Semoga ada rezeki. Cuma lepas bersama tu jangan terus bangun. Kekal dalam posisi atau baring dulu.

Lebihan sperm tu sis