Nak bersalin dah ke? 😅

Tengah sedap baring, tetiba keluar lendir jernih pekat (eggwhite) banyak gila. Cepat2 berdiri, lagi banyak keluar. Melekit2 bila pegang. Nak cakap air ketuban, air ketuban tak pekat mcm tu kan? Ahh gelabah dah ni. Esok due date 😂 #39w6d

38 Balas

Moga dipermudahkan awak. Sebab anak buah saya dulu masa bersalin pon kelua eggwhite juga, beberapa minit terus pecah air ketuban. Tapi lain org lain laa kot cara bby nak kelua tuu hihi

Mukus rahim tu...nty akn start contraction...pantau gerak bby n kekerapan contraction ye...get ready beg ke hospital ye...

4y ago

Ohhh mgkin keputihan saja tu,,,sy pon dri awal pregnant ade keputihan yg watery tu...skrg pon ade lgi,dh 33weeks...mmg hari" pakai panty liner n pad sbb xselesa asyik kluar n basah je...dh scan doc ckp ketuban n bby ok ja..doc just suh jaga kebrsihan

awak tak bersalin lagi 😥 baby gerak okay tak? try jela pergi klinik swasta minta doctor check bukaan

4y ago

Aamiin in shaa Allah 😚

Semoga dipermudahkan sis... Xlama dah tu.... Selamat ibu n anak ye... Selamat berpantang...

waaa nk bersalin dah kee . Semoga dipermudahkan yee . Kita selalu follow awak dgn baby 😍

4y ago

Hahaha tak tahu laa malam ni ke esok. Tgh menahan sakit dkt rumah je ni. Terima kasih ye 🤗

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin Mrs As, tak sabar nak tengok baby ❤️

Semoga dipermudahkan sis .. doakan saya jugak ehh bersalin awal sebelum induce

4y ago

Sama2 kita dipermudahkan ye. Ni tgh menahan sakit dkt rumah 😂

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dan selamat keduanya.. aamiin🤲

Sama la kite sis.. Esok masok 40wk belum juga nak beranak🥴🥴🥴🥴🥴

4y ago

Semoga dpermudahkan😂besok conform dh bersalin best yer..

Semoga dipermudahkan ye as...skrg suami dah blh tmn ke masuk LR?As g slyg kan

4y ago

😂😂🙈 sabar as...sat lg contraction bby nk keluar lg sakit as..xpe..awk boleh tu..nanti byk2 baca doa nabi yunus tu...pastu ckp dgn bby mnta tlg dia cpt2 klua...