keluar lendir tapi tak sakit

selalunya kalau keluar tanda macam ni berapa lama ya?

keluar lendir tapi tak sakit
5 Balas

Dua2 anak saya keluar tanda mcm ni. Ni mmg tanda nk bersalin. Wlupun keluar sikit je dan takde contraction or sakit, pergi cek dah 1cm bukaan.

xmenentu ada segelintir ambik masa sehari je bila keluar tanda. kadang ada yg keluar tanda mcm ni ambik masa 2,3 hari utk bersalin

3mo ago

blom 😂

Saya pun ada keluar mcm ni tapi sikit je tanda tanda nak bersalin dah ke ? Saya first mom

tak lama lg tu..monitor contraction je sis..moga dipermudahkan

3mo ago

tapi saya takda rasa sakit 😅

dah pergi hospital ke?

3mo ago

2cm terus warded tu. Doc akan on ctg