Bayi 2 bulan asyik nangis merengek

Salam mummies 🥲 nak tanya, kenapa baby saya yang berusia 2 bulan susah betul nak tengok dia tak nangis. Bangun tidur nangis. Tidur nangis. Tak tidur nangis. Kadang tu ada la dia diam, bercakap dengan kita. Tapi boleh dikatakan 90% nangis la. Saya pun jadi sedih sebab saya ke baby tak happy macam baby lain. Sebab saya time pregnant dia saya banyak stress 😭 #firstmom #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

11 Balas

pernah terbaca baby ni ada 3 jenis. baby yg susahh sangat nak menangis jenis easy going, baby yang nangis kejap² je, baby colic yg menangis manjangg. tiga² jenis tu normal. tapi kalau sebelum ni okay je tapi tiba² nangis tak henti mungkin betul ada problem mcm kembung. better tanya doktor. bawa banyak bersabar ye :)