HB Low

Salam & morning Sy pregnant 1st baby Tp darah rendah kli ptama buat buku 10.5 Hari Ni turun lg 9.7 Boleh ke amek supplement? Sy ada tye nurse. Tp nurse tak bg ?

13 Balas

Atasi masalah hb low dgn amalkan ini setiap hari, In shaa Allah berkesan 😊..cubalah -Daging 2-4 kotak mancis -Jambu batu sebiji sehari pun ok -Iberet 2 biji -AmooraSuperfood(saya agentnya😁) Note: Jgn mkn yg tinggi serat like cereal. #SyeCubaMemangMenjadi #HBMmgNaik Boleh scroll profile sye, history 3x HB drop sblm amalkan daging+jambu batu.