HItam?? gelap???

Salam momyy..normal ke skrg ni celah celah ketiak..kelengkang...miss v..gelap semacam...leher pon itam skli...mcm berdaki sgt..suami ade tgur jgk..sedih dan malu...ade cara nk atasi??

41 Balas

sy pn cam ni .. suami ckp x perlu malu lah .. org yg berkulit gelap ok je kat luar sana tu .. nnti lepas bersalin akan hilang ..

4y ago

Blh saya pregnant 3 org anak dh x lah teruk sngt hitam nye.ni tengah pregnant yg ke 4 kena selalu pakai lotion baby Johnson@skrng ni pakai cream cek Lawa mmg tanggal daki2 celah peha,ketiak&leher