Insurans utk bersalin di hospital swasta

Salam momy n bakal momy smue. Nak tnye ada x insurans yg boleh kite ambik masa dah pregnant utk bersalin kat hospital swasta? Klau ada insurans ape? N kalau boleh bayaran bulan2 yg x mahal sgt. Tq momy

1 Balas

Setakat ni mmg xde personal insurans utk bersalin di swasta..klau ada pun insurans yg company tmpat kerja ambk..

5y ago

Insurans dr company tu bkn semua company ambk insurans utk brsalin di swasta..biasanya company2 besar je ambk..ada jugak company suami yg provide utk isteri brsalin di swasta..