Insurans takaful bayi dalam kandungan

Boleh tahu klinik kesihatan boleh buat report checkup O&G utk baby belum lahir tak sbb nak buat polisi insurans? Kalau klinik swasta tahu tak klinik mana yg boleh buat area Penang Mainland. #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Boleh tnya agent insurans berkenaan details ape y diorg nk coz ad certain agent just amik picture dari buku pink dh boleh submit utk apply insurans

Mcm agent saya dia minta isi form yg diorang bagi. Tp yg boleh isi form tu cumq doktor pakar o&g shj.