First Time

Salam moms..esok nak jumpa doc untuk minum air gula. Mcm mana cara puasa tu? Saya tak berapa jelas pasal ni. Dan doc suruh get ready supaya tak muntah. Mmg sllunya akan muntah ke kalau minum air gula tu? Terima kasih.

2 Balas

Kne strt brpuasa dr jam 10 mlm smpai setel mnum air gula bru ly mkn n mnum.. puase cm bln ramadhan.. xly mkn or mnum

5y ago

Ok..terima kasih utk perkongsiannya.

start puasa dari jam 10 malam sis... kalau boleh siang tu kawal makan jgn mkn manis2