Ruam badan

Salam moms, any tips untuk hilangkan/ kurangkan ruam badan baby? Especially bahagian muka. Dah try ikut tips hanis zalikha, for now tak letak apa apa cream dkt muka kecuali calamine lotion. Dr suggest Aveeno sbb muka baby dah start mengering. Moms lain ada tips tak?

3 Balas

pakai ni. alhamdullilah anak saya naik ruam2 bahagian leher, muka dengan badan apply cream mamz dua hari elok. tiap kali selepas mandi dengan tukar lampin apply cream ni dekat baby

Sy pakai losyen alano Dr Amway alhamdulillah kurap susu dia kena hilang n kulit x kering

Cuba stopkan calamine lotion tu dan proceed dengan Aveeno macam suggestion doktor.