Mual & tiada selera makan

Hai sy preg almost 10w..Nk tny,Bolehke mkn benda2 masam mcm mangga muda utk hilangkan rasa mual? N adkh buah2 yg masam tu bole buat hb kite low? Please help me,sy makan ape2 semua rse xsedap n rse nk muntah.. selera mkn pon berkurg,berat pon xnaik..risau dgn perkembangan baby dlm perut ☹️ ##firstmom #pleasehelp

1 Balas

semua jenis buah boleh makan kalau takde masalah gdm. yg akan buat hb tu low ialah benda yg bercafein. teh milo coklat semua tu ada caffeine jgk

2y ago

Ohh ok baik,thank you atas ilmunya 😊