Hi mommy’s

Sy nak share sikit checkup dkt kk swasta mmang mcm ni ke ? Sy bukan warganegara jd sy buka buku dkat klinik swasta tp stiap kali checkup tu sy rasa mcm dokter tk jelaskn pun apa’ dokter just scan and cakap baby sihat je , takde bg tahu apa’pun pdahal sy ni firstmom , kdg nak tanya sesuatu pun susah sbb dokter checkup tu mcm kelam kabut sikit jd tk sempat nk tanya apa’ . Ada tk pngalaman yg sama mcm sy ? #SeriusTanya

5 Balas

doc kk pun Ada juga mcm ni, sy introvert, doc introverts.. mmng ckp spatah sepatah 🤣 kita kena beranikan diri la untuk tnya..

maybe stgh Doc introvert , kita kne bnyk tnya 😅🤭 kdg segan bnyk tnya 😂 tp kita first mom kan , bnyk nk tahu

Sy pun byk tanya doktor tu apa yg saya nak tau sis. mungkin doktor kita sama jenis introvert 🤭🤭

kalau saya, saya pergi klinik lain yang dr nya betul2 amik berat dan explain satu2 .. hehe

you need to ask. doktor tu introvert person kot.