Perut kecik 24weeks..

Salam mommyyy. Nak tnya kalau dh 24weeks ni, perut xbsar sgt normal ke? Berat baby last cek up masa 23weeks is 596gm. Doktor bgtau semua saiz baby okay. Cuma, raya ni ramai yg persoalkan perut kecik, dh 5 bulan. 😪.. tp doc inform juga, air ketuban byk, and kena repeat minum air gula…

13 Balas

takpe. asalkan baby okay. mulut orang tak boleh nk tutup. lain badan, lain la size nya. be cool okay

1y ago

Ya betul..

Biasa la tu... Saya pun mengandung 26w tp perut xnmpak.. Tp doc kata air ketuban ckup & baby OK

1y ago

Risau juga air ketuban banyak. Ada effect ke baby ka ya?

27w xnmpk sis🤣

1y ago

nmpk je