acid folic

salam mommyy! ada x yg kt sini x boleh mkn folic acid? kalau mkn je mesti muntah sepanjang hari tu? kenape sye mcm tu? bile x mkn sye okay je ?

5 Balas

Mkn mlm...sa prnh try mkn siang,sakit kpla & loya...tukar masa mkn sblh mlm,bru ok rasa....

Sye mkan jenama shaklee so da senang. Sbb brand shaklee ni dia b complex with folic acid. 2in 1.

tuka jer yg lain.. sy makan yg kk bg tk boleh. trus pening muntah².. last beli kat farmasi oke

4y ago

try yg hovid .. sy mkan oke dah

Makan mlm sblm tido. Utk kurgkn rasa loya tu

mcm ni.. rm3 jer sekeping

4y ago

wc 🥰