say no kopi

Salam mommy...blh tnya x petua nk hilangkan ketagih minum kopi or nescafe?? Sy bru pregy sebulan. Bila nmpk susu je sy jdi tak lalu nk minum. Buah pun sama gak tak lalu .

34 Balas

Sye pun sme sis, suka sgt minum nescafe time preggy, nurse ckp 1 packet nescafe tu bole bahagi 2, supaya kesan dia x kuat hehe.. Sy buat cm nurse suru tu, hb sy ok sja, 13.2 jgk hehe..

5y ago

Alhmdlh..sy selalu yg bancuh biasa punya.xguna 3in1 sbb tahu mnis sgt..