say no kopi

Salam mommy...blh tnya x petua nk hilangkan ketagih minum kopi or nescafe?? Sy bru pregy sebulan. Bila nmpk susu je sy jdi tak lalu nk minum. Buah pun sama gak tak lalu .

34 Balas

sy msa preggy..jdikan air mneral peneman sy..g mne² usung air mneral smpai 9 bln.. anak sy lahir dr ari ptama smpai skrg dah 17hari.. kuning xde lsug.. alhamdulillah.. lawan nfsu nk minum air berkafein sis.. lg 1 air kncing awk akn kotor klu mnum mnis ..

5y ago

aamiin..smoga dpermudah urusan awk..😘

Take noted..

5y ago

Urwc

Mindset kena kuat..ckp dgn diri, lebih sygkan baby or suka coffee..nak terbaik utk baby better stop..

Sya mmg hantu pedas..x blh sehari x mkn pedas..bila prgnt..auto pandai control...rasanya sis pun blh...

5y ago

Tu lah.. pregy yg lepas sy mmg kopi xpndg langsung. Air masak semata dgn susu tapi lepas gugur trus addict kopi.. 😂