31w6d

Salam mommy2 smua.. Sy nak tanya, ada tak yg tgh mengalami buasir & sembelit ... Mommy² smua amalkn apa ya... Utk kurangkn sakit buasir & lawaskan pembuangan... Tma kasih..?

1 Balas

Masa saya mengandung ubat saya dapat dari kk ubat yang loose . Ada 4 biji , salah satu tu iron tablet . Kalau makan iron tablet tu najis lembut . Masa dalam pantang pun saya makan baki ubat yang ada untuk lembut kan najis . Dalam pantang lagi taik keras . Atau orang selalu dalam pantang makan nona roguy phytonatal

4y ago

Boleh pergi check tu untuk consult dengan doc