dilema

Salam mommy² smua ..nak tanya normal ke klu buasir time pregnant ?? mommy² ade masalah sama x?

7 Balas

Normal tu..sy kna 1st bb, taktahu ms tu pregnant..yg tahu sembelit dan rasa tak selesa kat bhgn dubur tu.. ubat tmbh drh tu pun mybbkn sembelit dan terjadilah buasir.

Sy xde buasir..tp rs bnda tu normal tuk mommies yg preggy..sbb bila g chckup nurse.msti tnye ada x alami mcm buasir or etc.. klu ada dia suh bgtw..

4y ago

Oh yke..sbb ms sy dlu dia tnye mmbuang senang x..ada mslh mcm rs terkeluar ke..mebi lain tmpt lain kut cara misi dia tnye n care

Sy before pregnant Memg ad problem sembelit tp sejak gandung hilang hari2 pulak membuang alhamdulillah xd sembelit

Sy xde mslh buasir..sakit x buasir tu?

Sayaaa😭😭tp tk teruk ahh

Normal..

Normal