bby gerak

Nak tye ibu2 kt dalam grop niy.. Ibu2 tanda x klau bby dlm perut tgh dok siku2 je.. Walau pon misi xbg.. Bby sy hri niy bnyak siku2 je.. Walaupon die siku tpy kuat.. Dh 35minggu4hri..

2 Balas

Hi.sorry nk tnye,dari weeks berapa da rasa baby gerak2 ek? Sy da 20weeks. Mcm xde rasa baby gerak2 lg.

5y ago

Sy 18minggu dh rasa bby gerak.. Klau anak sulung lambat skit rasa gerakkn die

Sy kira skali jek sis, asal kn bby gerak..

5y ago

Ha misi sini memg xbg tanda klau bby dok siku2.? Die ckp paling kuat bru tnda.. Tpy msalh ny dh nk 9bln dh.. Bby suka gerak mcm tu.. Mak sy pon ckp bia jr janji die gerak jgk..