wad bersalin

Salam mommy2 semua,saya sekarang kena tahan di wad bersalin,hamil 37minggu masuk wad kerana berdarahan tpi xada tanda2 bsalin doc scan ckp uri di bawah,ada kemungkinan ke sya kena bedah?doa kan sya n baby..amiin...

4 Balas

Mg d prmudahkn segalanya nti ea..aamiin..klu uri kebawah mcm sy ritu mmg kne czer... Tkut nti bhya pd mommies n bby... Sy bersalin pd 34mggu... Bby prem..sbb alami pp type 3

4y ago

36w pon dah xpggil prem dah...36w tu dduk kat border line....

Awak uri di bawah plasenta previa type berapa ya?klu bleeding selalunya doc operate terus lgpn awk dah 37mgu ckup bln dah baby..smoga dipermudahkan,doakan sy juga ya

Salam puan dah bersalin ke? Sy pn kena tahan wad 36mgu ni sbb plasenta previa type 3,doc soh tgu genap 38mgu nti baru bedah..kena dok la dlm wad ni lg 2mgu😔

Kalau uri kat bwh mmg kena operet rasanya....sbb dia dah menutup laluan utk bby keluar secara normal...maaf kalau sy silap...tp pahaman sy mcm tu lah