minggu ke 9 janin sebesar 2.69cm

Salam mommy2 semua.saya nak tanya kalau minggu ke 9 besar janin 2.69cm tu normal ke?bukan apa baru2 ni scan doktor tanya betul ke preg 9minggu?kenapa kecil?.

2 Balas

selalu nye dekat scan tu dia ada tulis kite punya besar janin sesuai berapa minggu.. macam saya hari tu scan waktu 8 minggu 5 hari.. besar janin saya 1.99cm.. memang sesuai dengan usia kandungan

4y ago

Saya sekarang dah 10 minggu 5 hari harap2 janin saya didalam ukurannya sesuailah sudah.

Sepatutnya saiz week 9 brape? Sbb 9w still kecil. Tapi ukuran saiz tak pasti.

4y ago

In shaa Allah okay je tu 😁