baby

salam mommy2 semua sapa tau mcm mana nak bg baby membuang.. dh smnggu lebih baby saya tak membuang? menyusu semua ok kencing pun banyak 2 3 kali jugak tukar pampers sehari,kentut kemain lgi siap bau masam tp tak berak2.. harini masuk 26hari dh baby..

1 Balas

Waalaikummussalam puan. Puan kena perbanyak kan makan buah ya. Lepas minum susu, sendawakan baby dan boleh usap perut bayi perlahan lahan dengan minyak untuk permudahkan proses penghadaman dia ya