Baby baru lahir

Siapa ada pengalaman.. lepas bersalin selalu nya doktor akan tanya baby dah berak ke kencing.. tp ank sy kencing ok cuma tak membuang lg.. nurse bg tahu klu nak ank membuang bg ank menyusu.. sy bg susu badan tp risau susu badan takda lg.. ada cara tak bg baby membuang.. kalau tak tak blh balik.. 🥺#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

nnti die berak sendiri. nk tau ade susu bdn ke x, cuba marmet. ade keluar colostrum x. kalau xde bg jugak breastfeeding setgh jam sekali pon xpe.