tanda bersalin

Salam mommy2 semua..sya nak tnya..kalau keluar lendir mcm putih telur tu tanda2 nk brsalin jugak ker?? Xda rasa sakit apa pon cuma bby je kadang2 mngeras..perlu ke sya ke hsptal?? #39w2d #anakfirst

2 Balas

lendir putih + darah sikit tu tanda2 nk bersalin.. lg jelas nk thu air ketumban pecah

4y ago

Ouhh yeke...konfius sya..sbb x sakit pon..cuma nk jalan tu sakit kat celah paha tu jaa laa

Keluar lendir putih shj ke klau mcm tu bukan tanda bersalin lagi

4y ago

Haahh lendir putih jaa..cuma kat celah paha nii rasa sakit sgt nk brjalan