Lendir warna coklat tapi XDA darah..c

Adakah nak besalin dah kluar tanda² Tu..tapi sakit XDA pulak cuma kalau mlam² mgeras sakit dekat bawah perut..due date 1.8 tapi doc bagi trmpoh sminggu lagi untuk serah diri..Mohon pjelasan boleh ke saya pergi kluar dah keluar lendir MCM Tu tapi XDA sakit

2 Balas

pergi je Pac sis , Sy due 9/8 tpi 27/7 pagi tu ada keluar coklat tapi 3 titik je , Sy tunggu sakit X sakit , 28/7 Sy pergi Pac check semua jalan dah bukak 1cm . doc bagi balik dulu Skrang dah start contraction tpi xkerap lgi. at least kita tahu keadaan bby okay

tanda juga tu