prgnant

salam mommy2 nak tnya klu prgnant 7week bahaya x klu ada keluar keputihan colour coklat/darah sikit2 xpernah alami nk tnya pengalaman mommy2

7 Balas

sy mcm tu juga sis..sy ke klinik trus..dpt ubat kuat rahim..mkn dh..smpai skrg still kluar lagi...mcm bnya..tp sy pgi scan..semua dlm keadaan baik...alhmdulillah..ikut badan masing2.. ay mcm priod..tp xbnyak..

Bhya atau tak kita tak thu sis.. sbb apa yg ibu2 lalui smuanya tak sma..Kalau da pndrahan,trus gi hos/klnik ya.. pndrhan skit ke byk ke,bwa je jmpa doktor

dah pergi hospital? better terus ke hospital ya. semoga semua baik baik saja 💕

Klau keluar macam tu walaupun sedikit lebih baik refer doktor sis

better direct jmpa doktor..

terus pegi hosp sis..

ok tq sis😘