Air kelapa

Hi nk tnya air kepala original tu klu prgnat boleh mnum tk? Saya prgnant 19 mnngu .

6 Balas

atas badan sis.. klu tringin sgt mnm skit dlu.. klu x sakit perut apa2, ok blh truskan.. klu sakit prut baik brenti dlu.. kakak ipar sy mnm air kelapa trimester ke2... lps 2 hri tu sakit prut, kuar darah... dia gugur.. so hati2 dlm makan... makan skit2.. sy pn mnm air kelapa start 8 bln wlpn dh lama tringin..tu pn sikit dlu nk test bdan ok ke x..

Saya masa first trimester dah minum dah sis , minum dalam buah kelapa lg . Boleh baca artikel dari Dr. Imelda , perut dgan rahim tak sama sis . Makan dan minum apa yg sis tkda alahan , yg alah jangan makan ye

Sy 6mggu ari2 mnum air klapa sb kdai jual air klapa dpn umh je.. Hahaha.. Skrg je blik umh suami pyh nk dpt.. Kdai mhal 1biji..

sy dri minggu ke 3 smpai 8 bulan asyik minum air kelapa je .. tp x lah selalu bila rse teringin sgt je 😅

saya pun minum air kelapa nie sejak 14 minggu ari tu..skrg dah 18 minggu...

saya minum je sis dari awal pregnant sampai la skg 5 bulan kandungan 😊