Assalamualaikum..nk tnya pendapat mommy2..klu ada keluar keputih tebal mcm tali pusat baby tu..

Normal ka?? #15w

4 Balas

better pergi tnya doktor sis dan dpat kan rawatan... saya haritu pun kluar keputihan tp normal dan mlam smlam kluar kputihan warna kuning esok nya trus bagi tahu doktor doktor trus bgi antibiotik yg masuk dkat faraj tuu....

baik jmpa doktor.. saya pun alami keputihan jg... 15weeks.. tapi keputihan tu x gatal.. nurse pun prnh tny pasal keputihan dan tny gatal atau x.. saya kata keputihan ada da x gatal...

better pergi cek