Tolong please

Salam mommy2 . Nak tanya klau nak naikkan HB ? Bagus amek jus mamariam atau pati delima gulsan ? Sbb sebelum ni sy dah tk minum Kafein . Sy dah amalkan jambu btu ,kismis ,kurma , sayur Dan kerang . Tp HB Makin turun . Sy ingat nak try minum jus mamariam atau pati delima gulsan . Kalau amek dua2 sekali ada effect apa2 Tak ?

3 Balas

Saya makan iberet..daripada 11.1 naik ke 13. Alahan saya pn beransur hilang, selera makan pn bertambah. Kawan saya pn hb rendah..dia pn amalkan iberet.alhmdulillah dripada 9 naik ke 11.