demam batuk?

Salam mommy2.. kalau demam dan batuk time preg ni ubat batuk apa yg boleh makan?? Tlng sgt2.. ni badan sendi sume sakit.. ????

18 Balas

doc xbg ibu prgnt minum ubt btok sbb dos ubt btok xsesuai tok mom preggy . sbb tula bby . ank2 yg msih kecik pon doc xbg ubt btok . hnye bg ubt selsema je klau ad selsema . bnyk2 minum air msk sis . klau dmm batter prg check . sbb kita kdg xpsti kita dmm sbb ap . mcm sy dlu pon xnk prgi check tpi suami nekad bwk check . upeny trkne denggi .