demam batuk?

Salam mommy2.. kalau demam dan batuk time preg ni ubat batuk apa yg boleh makan?? Tlng sgt2.. ni badan sendi sume sakit.. ????

18 Balas

Sy hampir 2 minggu batuk teruk smpai xleyh tido sebab sakit badan. Tapi tahan je x amik apa2 ubat sebab takut kesan kat baby. Alhamdulillah skrg dah kurang sikit.

5y ago

Ni saya kat da pegi hospital sg. Buloh kene tahan wad doktor bg.makan panadol.. doktor marah saya tanya saya knp da tau demam tak makan panadol. Saya tanya boleh ke makan panadol sbb takut effect baby.. doktor kata boleh makan.