KERAP KENCING

Salam mommy2, ada tak yang sama macam saya kerap betul kencing. Kadang penat nak bangun pergi tandas. Malam malam tidur pun tak lena, asyik terbangun nak g tandas. Siang hari kalau dapat terlelap sekajap 10 15 minit pun rasa macam lama. Bila tahan kencing sekejap pun macam takdan dan nak kencing. Penat tapi tak boleh buat apa. 😩 sabar jelah bolehkan. Semoga urusan dimudahkan selalu sihat ibu baby hingga melahirkan🤲🏼

3 Balas

Taku ada gdm . Cuba elakkan makan manis . Kalau ada GDM mmng selalu nak terkencing