KERAP KENCING

Salam mommy2, ada tak yang sama macam saya kerap betul kencing. Kadang penat nak bangun pergi tandas. Malam malam tidur pun tak lena, asyik terbangun nak g tandas. Siang hari kalau dapat terlelap sekajap 10 15 minit pun rasa macam lama. Bila tahan kencing sekejap pun macam takdan dan nak kencing. Penat tapi tak boleh buat apa. 😩 sabar jelah bolehkan. Semoga urusan dimudahkan selalu sihat ibu baby hingga melahirkan🤲🏼

3 Balas

Normal.kecuali kalau time kencing tu rasa sakit dan tak lawas,kena jumpa doktorlah,kalau kencing lawas takde rasa sakit tu normal

9mo ago

So normal kalau camtu,saya pun time malam kerap sangat kencing.Awal pagi mesti bangun nak g kencing,tak boleh tahan,sebab perut direct full kalau kencing

Wassalam , normal jangan risau , kecuali kalau ada rasa sakit time kencing cepat” pergi jumpa doc yaa

Taku ada gdm . Cuba elakkan makan manis . Kalau ada GDM mmng selalu nak terkencing