gender baby

Salam mommy semua..semoge mommy n baby semua sihat2 walafiat ..hari ni try nak tengok gender baby..hahaha..kelakar betul,sampai doc cakap sombong sangat baby saya ni..betul2 dia xbagi tengok..malu sangat..kena lah repeat scan nanti..saya baru 21w4d

2 Balas

saya pun dulu lambat jugk dapat tau baby gender ape sbb tiap kli scan mesti tertutp 🀣🀣🀣🀣 smpai awal2 da pkir nama untuk girl & boy sbb xtau gender

5y ago

Hahaha..itulah sis..tp mse mula nak scan dia bg doc tgk sikit je..xsempat doc nak snap..macam2 style dia buat..xnak bg org tengok..hahaha..kelakar je tgk ragam dia..saya nama pon dua2 gender dah ade..alhamdulilah..smlm scan semua ckup sifat..syukur sangat2..

hehhehaha alhamdulillah semoga dipermudahkn urusan sis nnt ❀️❀️❀️❀️