siapa pernah kena macamni? dan apakah kategori penyakit kulit ni pada bayi umur 5bulan

salam.. mommy semua.. sy nak tanya.. siapa anak yg penah kena mcmni.. simtom jadi start anak baru masuk 5 bulan.. asalnya bintat mcm kena gigit nyamuk.. kemudian jadi banyak.. bila sapu cream hilang.. kemudian jadi balik.. lama lama trend bintat ni berubah jadi mcmni.. apa patut sy buat? anak mmg takde masalah kulit sejak lahir.. bila usia cecah 5bulan baru jadi mcmni.. tiada pertukaran susu, sabun mandi dan sebagai nye.. semua pakai brand sama sejak lahir… dah banyak klinik pakar kulit sy pegi. tetap sama tiada perubahan.. apa patut sy buat 😭#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

siapa pernah kena macamni? dan apakah kategori penyakit kulit ni pada bayi umur 5bulan
7 Balas

dah try snow white ? usually snow white bole rawat macam jenis sakit kulit ...

8mo ago

Ank sy 2 bulan stgh dh pakai . Mmg cpt baik