Susu Formula

Salam mommy semua, saya nak tanya sikit,. kalau baby minum susu formula kena bg air masak jugak ke dekat dia? atau tak perlu ye?

4 Balas

kalau bawah 6 bulan tak perlu, anak sy full fm dari lahir, sekarang dah masuk 6 bulan, baru boleh bg air masak.

Bwh 6 bulan bkn x perlu ye. TAK BOLEH.... Knapa nk bg air? Risau sembelit ke

Baby bawah 6 bulan NO food NO water except mothers milk or formula milk....

lap mulut dengan kain basah celup air suam je. air masak tak perlu bagi.