Lenguh Lenguh Kaki

Salam... Mommy semua... Nk tnye... Mase preggy mmg akan rase lenguh lenguh kaki dkt bhgian betis dgn peha ke? #FirstBaby

30 Balas

Sama. Nak sapu rumah pun sakit kaki. 🤦‍♀️ pastu, doctor kata baby boyku tinggi orgnya, habis sapu kalsium mak dia🤭🤭 dia suruh saya ambil pil kalsium, sebab x minum susu sangat. Seriously, dalam masa 2 hari, u can see the difference. Shopping sakan pun x sakit kaki. Cubala beli pil kalsium kat pharmacy. Kalau saya tau awal, c sengsara saya 5bulan.🤷‍♀️🤦‍♀️

5y ago

hehhe.klu sy sakit sebelah kanan,dr punggung smpai ke paha.bile picit2 xjupe plak mne yg sakit.klu brjln,dudk dlm kete lame2 msti trase mnyucuk2.