mnyak utk sapu kat perut

salam, mommy semua ada sapu apa² tak kat perut untuk elak gatal strchmark. dah mula rasa gatal kt bawah perut ni, hehehe. msh bertahan tak garu lagi . sy 6bulan dh sekarang.?

1 Balas

sy sapu bio oil..kdg2 myk bby johson je...tp naik jugak streachmark. pasrah je la. haha..baru2 je naik ni..gatal xyh cite la, sabar je nk garu2..lap2 dgn tuala je time x tahan sgt😆😅

5y ago

haha, yeke, nnti sy cuba mnyk baby johson.. kalau Tergaru mcm sdap pulak. 😂😂tq