Badan jadi letih Minggu ke 7

Salam hi mommy to be .. saya first pregnant, selalu mual je nak makan , especially time ramadhan ni, badan jadi letih sangat, asik nak baring je, susu pun sampai tak larat dah nak minum,, ada apa3 suggestion ibu2 semua ?

5 Balas

saya sempat puasa 18 hari jer . start W7 saya stop puasa, sbb badan saya dah lemah sangat. berdiri kejap pun rasa nak pitam. saya risau baby kekurangan nutrien. puasa boleh ganti. utamakan kesihatan ibu , especially mcm kita yg first time pregnant. kena lebih berhati hati ya.

1y ago

Baik , saya noted di situ , terima kasih ye awak , itu lah tak sangka pengalaman mengandung kali pertama macam ni . Memang tak dapat dilupakan. May Allah bless us 😊