Gerakkan babyyy

Salam mommy. Nk tnya normal tak kalau harini saya asyik rsa baby gegar2 jeee. Tak rsa tendanggg yg mcm selalu. Pdahal hrini sy rehattt jaaa xbyk gerak . Saya 25 wekk #firstmom

5 Balas

normal. sebab ruang dlm rahim awak masih luas utk baby berpusing. kalau 28w keatas tak normal jika gerakan tidak cukup 10x dlm masa 12j. if awak masih risau segera ke klinik swasta utk scan utk lihat condition baby awak. atleast boleh kurangkan rasa risau awak tu. kalau ke hospital takut tak dilayan je.