Stokin baby

Salam mommy... Biase baby umo bape boleh lepas pakai stokin??

7 Balas

baby sy start 2bulan sy dh xpakaikan stokin & srung tgn..keculi klu cuaca sejuk or keluar jalan baru pakaikan.. ramai yg bsing kata bby sy akan kembung ape bgai, tapi baby sy okay jek..hehe..

lepas 2 bulan dah boleh buka utk baby explore. kalau nak keluar tu pakai la xnak bg sejuk. kalau panas xpakai pun xpe. yg kata nanti masuk angin tu mitos je.

baby sy lepas 2 bulan tak pakai dah stokin.Cuma bila time sejuk sy bagi pakai..Rajin² juga sapu minyak angin kat tapak kaki

mcm sy 2 bulan ja sis xpakai kn stokin sng die nk explore..ble time kuar sy pakai kn

3bulan dh xpakai stokin.. tapi waktu malam nak tidur saya pakai kan jugak stokin

Habis pantang dah tak pakai. Tapi malam atau bila keluar, saya pakaikan☺️

time keluar je pakaikan