Baby stop pakai stokin berapa bulan?

Assalamualaikum, maaf nak Tanya.. baby stop pakai stokin biasanya usia berapa bulan?

5 Balas

anak saya 3 bulan, saya still pakaikan lagi sebab cute hahah.. pernah la stop pakaikan time siang hari pstu rasa kaki dia selalu sejuk macam kesian plk n start pakai balik. kalau siang biasanya dia tak pakai baju, just pampers n stokin

Waalaikumsalam. Lagi awal lagi bagus. Habis pantang anak saya tak pakai dah. Akan pakai bila nak keluar rumah je. Itu pun tengok tempat. Kalau pergi mall, saya pakaikan sebab ada aircond.

anak Sy dh 5 bulan still pkai stokin..bukan setakat stokin masih berbedung lagi..Klau x bedung Dy ngamok dan x nk tido🤣

8mo ago

haha anak sy x sampai sebulan, mengamok bila dibedung, skrg dh 3 bulan, tido pun nk menyiarap je , terlentang xnk Lena 😅

Baby saya 3 bulan dah ajarkan dia tak pakai stokin, pakaikan waktu tidur je sebab malam kan sejuk.

4bulan. Kalau awal pun okay je. Saya pakaikan waktu tidur dan masa keluar je.