gatal gatal

Salam mommy alls nak tanya, mommy pregnant kan ade tak gatal gatal kt celahan kangkang ? Sy start pregnant sampai lah skrg ( 4bulan) gatal dia nauzubillah, dari klinik biasa sampai ke pakar kulit, alhamdulillah pergi pakar okey dah gatal² tu then nampk makin pulih, tp tetiba gatal tu muncul balik. Ade tips tak mommy ? Tak tahan lah mcmni terus ??

1 Balas

Ada keputihan ke?biasa la hormon ibu mengandung begitu la...dah brrsalin nnti hilang la...selalu lap kering bahagian bawah tu

3w ago

try buat rendaman dlm air pns suam..jgn suam sgt jgn pns sgt ..cmpur garam dan asam gelugur..sy dlu ms ank no 2 buat cmtu