Gatal waktu preggy trimester 3

saya preggy 8 bulan . and first time kulit gatal gatal and naik biji biji mcmni . siapa mommy mommy yang ada pengalaman mcmni hm . nak tidur pun kadang terjaga sebab terlalu gatal . kadang siang dia surut skit gatal tu , tgh malam makin menjadi 😭 bergantung bedak sejuk jaa , kdg tahan gatal kejap ja , bila pergi kerja menjdi lagi gatal . hm mommy mommy yang ada tips nak hilangkan dan pengalaman boleh komen tak 🥹

Gatal waktu preggy trimester 3
1 Balas

mama saya kata, gatal2 macam ni masa pregnant biasanya hilang lepas baby keluar🥺 sabar ye sis... moga Allah ringankan ujian ini utk sis.

1y ago

ouhh yaka . hm harap mcmtu la kan . aaaAminn