celah kangkang gatal

Assalamualaikum mommies. Saya preggy 32week. Nak tanya, mommy semua ade tips x utk kurangkan gatal celah kangkang? Expecially time malam.. Gatal sampai susah nk tido. Tq

6 Balas

saya baru lepas mengalami masalah sama. g klinik bgtau nurse, dia bg krim. xpun antibiotik. dan kat rumah sekarang sy xpakai panties. sbb musim panas, kat situ lagi cepat berpeluh tambah² berat dah naik (gemuk). 😂 Alhamdulillah dah ok dah.

sama...gtw kat doc dia bg krim sapu je..xok gak..jgn pkai panties le..sbab kita cpt bpeluh kat area tu..

Gatal mungkin sbb keputihan. Saya guna feminine wash jenama fefet. Utk hilangkan gatal dn keputihan.

try letak bedak talkum..bedak alken..ok kot..

Tnya doct untuk ubat rash le sis

lentak minyam keLapa