Tips perut gatal

Mommy mommy semua ada tak yang perutnya gatal gatal lepastu jadi kering kulit?🥹dia tak gatal 1 perut tapi perut bahagian kiri kanan mcm tu. Ada tak tips apa apa yg mommy guna untuk hilangkan gatal?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

sye gitu jugak .. tapi sebab dh biasa sblum pakai baju memang akan sapu bedak 1 badan .. so dia takkan rasa gatal.. elak pakai baju ketat bhagian perut.. cuba bnyakkn rehat . elak berpeluh. sapu bedak . Mandi bagi basah badan. jgn digaru takut luka kang bakteria masuk

1y ago

Ohh dia dkt yg area dkt getah seluar tu jdi gatal. Baik lah awak thankyouu🥰