berat bayi Tidak Naik dengan cantik

Hye...sy Nabiha..baby sy skrg 3 bulan..dimana sepatutnya berat baby dalam 6kg..tapi baby saya baru 4.6kg sewaktu cek 3 bulan.. Ada cadangan/tips atau susu formula yang sesuai untuk bayi Tak naikkan berat badan bayi? FYI, baby Saya nak minum susu formula sebab susu badan sayang semakin kurang...

4 Balas

Cuba guna susu frisolac, anak saye minum tu gemuk je bru 2 bulan umo dia, tpi berat dah mncecah 6 kg.

Cuba frisolac. Anak saya. Masa lahir 2.49 saja. Masa cucuk 3 bulan hari tu Dah 6kg.

awak dah try frisolac ..menjadi ke

Karihome ?